Brøndrensning og kloakrør-spule-tilbud

broendrensningI nær fremtid gennemfører Taastrup Kloakservice [TK] brønsrensning på vores vejstykke af Degnemose Alle samt rundt om hjørnet på Næsbyholmvej. Det har vi besluttet skal foregår hvert andet år – således i år.

I den forbindelse har vi aftalt med TK, at vi forinden omdeler et tilbud til hver matrikel om at få spulet egne kloakrør fra eget hus og ud til vejen. Dette tilbud lyder på kr. 300 ex. moms, og skal naturligvis kunne udføres, når TK alligevel er på vejen for at rense vejbrønde.

Det vil fremgå af den omdelte seddel, hvorledes man kan tilmelde sig en ”fællesspuling” – og det skulle efter sædvanligvis pålidelig kilde være en rigtig god oplevelse (for huset) at blive gjort ren i den ende!

Billeder fra vejdagen

Så er der stemningsfulde billeder fra årets loppemarked, “idrætsdag” og vejfest.

Du skal være logget ind og være medlem af vejlaugets hjemmeside for at se alle billederne. Hvis du ikke er det, kan du anmode om at få tilgang, hvis du bor på Degnemose Allé

Loppemarked i regn mail

For første gang startede vi i regnvejr, men heldigvis forbarmede vejrguderne sig og det blev en herlig aften for både børn og voksne på vejen.